Skrivpuff, Bättre, 24:e augusti 2016.

Hon lutade huvudet bakåt. Blottade halsen genom en lätt krökning på naken. Blir det bra så här då, frågade hon och blickade snett in i kameran.

Bra? Det är mycket bättre. Fantastiskt. Om du tänker på choklad också, så blir det perfekt.

Det smattrade till från kameran och de starka lamporna fick hennes panna att fuktas. En blond kvinna med hästsvans och pudervippa i handen rörde sig smidigt mot henne där hon satt tillbakalutad i en gammal engelsk fåtölj. Med lätta puffar mot hennes hy mattades det blanka ut. Hon sträckte på sig lite försiktigt, men inte mer än att hon behöll kroppshållningen. En lätt suck slank ur hennes mun.

Jag ska göra dig till stjärna, sa mannen bakom kameran och tände en cigarett. Du behöver inte göra något annat än att ligga där och se fantastisk ut.

Var det det här hon ville? Hon visste inte säkert. Hela branschen verkade så ytlig. Hon var inte ytlig. Tvärt om. Privat. Och det sin vissa kallade tillknäppt, andra mystisk. Men det där jobbet på livsmedelsbutiken var inte heller hennes kall. Det var trots allt enklare att ligga i en soffa och bli sminkad, än att ställa kaffepaket på hyllor som alltid var felmärkta. Och hon ville ut i världen. Nu kunde hon bara hoppas att han höll vad han lovade. Att han inte var en av de där som bluffade sig till sex.

 

[—–mitt förra slut—-

Men managern hade lovat henne att han var seriös, en som gick att lita på.

Hon slappnade av och kände skinnet i soffan mot hennes egen hud. Soffans kalla mot hennes varma. Blixtarna. Surret. Knäppen. Cigarettröken som fyllde rummet. Hon skulle göra ett försök. Det fick bli som det ville.]

6 thoughts on “Skrivpuff, Bättre, 24:e augusti 2016.

  1. Du bygger upp den suveränt – kul med chokladen – sedan får man veta vad det egentligen handlar om. Avslutningen är “snäll” och tar lite udden ur det suveräna.
    Tips: Hade du slutat efter meningen om sex hade läsaren lämnats med bekymrande fortsatt funderande.
    Ewa, det är bara mina tankar och gäller säkert inte för andra och jag vet ju inte om du önskar denna typen av tankar. Jag är bara spontan och välmenande 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s