Skrivpuff, 9:e oktober, 2018.

Hoppas och försvunnen

 

Jag hoppas att han är försvunnen. Det skulle vara enklast så. För min del får han gärna vara död.

Men snälla Sigrid, vad säger du… tänk om det faktiskt har hänt honom nåt?

Rätt åt honom i så fall. Han får faktiskt lära sig att han bäddar sin egen jävla säng nu. Jag slutade med det för länge sen. Det var en idiotisk idé att ge sig in i pokerbranschen. Sa jag inte till dig kanske, att han var en idiot som slutade på trafikkontoret för att bli nån slags spelhaj?? Nu är han borta också. Kanske fått betongskor och ligger där vid Nybrokajen, vaggande i takt med vågorna. Jag får vara glad att ha inte hann stjäla alla mina bästa år. Jag ville ju bilda familj. Men han sa att vi minsann skulle vänta tills vi hade stabilitet. Pengar på banken. Mikro. Tvättmaskin. Avklarade resor. Sen när vi hade allt det där, ja, då säger han upp sig! Blir en gambler! Så vill nu jag hinna få nåra barn är det till att raska på nu. Ut och haffa sig en ny karl. Ingen barnrumpa den här gången utan en riktig man. Hur nu det ska gå till…

Rune på klubben har ju alltid varit lite tänd på dig..

Rune?? Är du inter riktigt klok, Elin! Han springer ju runt i sina myskoftor hela dagarna och spelar säkert rollspel på fritiden.

Rollspel?

Ja, du vet, såna som klär ut sig till tomtar och drakar och gud vet allt, i nån slags mix mellan medeltida liv och tvättäkta fantasy. Det verkar inte klokt! ”Häxan Sigrid, tager du denne munk Rune till din äkta spelpartner att älska i nöd och lust tills tärningen skiljer er åt?” Nej. Aldrig. Glöm det. Då är Lasse mycket bättre.

Pokerhajen? Struntade inte du i honom nyss?

Jooo… han är en skitstövel! Men jag undrar vart han har tagit vägen… det är inte likt honom att stänga av mobilen så där. Borde jag ringa polisen?

3 thoughts on “Skrivpuff, 9:e oktober, 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s